Opis
Sastav hrane:
– Svježa angus govedina, divlja svinjetina, bizonovo meso, janjetina, svinjetina, goveđa jetra, jetra divlje svinje, goveđe tripice, cijela srdela, cijela jaja
– Dehidrirana janjetina, govedina, haringa, srdela, ovčetina, svinjetina
– Goveđe masnoće, goveđi bubrezi, goveđe srce, svinjska jetra, janjeća jetra, aljaška kolja, ulje sleđa, janjeće tripice, goveđa hrskavica
– Lucerka, goveđa jetra (liofilizirana), goveđe tripice (liofilizirane), janjeća jetra (liofilizirana), janjeće tripice (liofilizirane)
– Cijela bundeva, butternut bundeva, tikvica, pastrnjak, mrkve, crvene jabuke, kruške, kupus, špinat, blitva, repa, smeđa morska trava, brusnice, borovnice, mongolske borovnice, korijen cikorije, kurkume, sikavica, čička, lavanda, bijelog sljeza, šipak, enterococcus faecium
Dodaci:
– Cink kelat, bakar kelat, holin klorid
Kalorije:
– 4120 kcal/kg, 39% proteina, 44% voća i povrća, 17% masti
Analitički sastav:
– Bjelančevine 40%, masti 20%, pepeo 9,5%, vlakna 3%, vlažnost 10%, kalcij 2,1%, fosfor 1,6%, magnezij 0,1%, Omega-6 2,5%, Omega-3 1,1%, taurin 0,2%, DHA/EPA 0,25mg/0,